sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Matkan varrelta

Minulla oli viikolla tiistaina vapaapäivä ja koska mieheni oli jo lomalla, päätimme käydä päiväseltään "ulkomailla" eli teimme Ikean reissun. Samalla tosin kävimme matkalla katsomassa tyttärien asunnolta postin. Nuorimmainen lähti matkaamme ja ostimme hänelle uuden yöpöydän ja tuolin, tarpeellisia kumpainenkin ja tytär oli tyytyväinen. Kerrankaan meillä ei ollut mitään kiirettä ja totesin miehelle, että nyt voisimme pysähtyä Böökissä. Olemme niin monta kertaa ajaneet sen ohi ja aina on ollut mielessä, että pitäisi pysähtyä. Paikka oli oikein tunnelmallinen ja ensimmäistä kertaa Lankapaaston jälkeen olin lankoja katselemassa. Liekö paasto vielä vaikuttanut, mutta aika maltillisesti tein ostokset.




Kaksi kerää Baby Alpaca Silkiä ja kolme kerää Drops Delightia, ja näille langoille on jo käyttö valmiina.

Ja tässä tämän päivän herkutteluhetkeen, loman ja syntymäpäivän kunniaksi, mansikkainen Brita-kakku.  Väliin laitoin kotimaisia pakaste vadelmia ja vähän tuoreita mansikoita ja päällä tietysti mansikoita. 



Tänään onkin ollut lämmin ja pääosin aurinkoinen päivä. Innostuin pihalla kitkemään pois ylimääräisiä kukkia eli luonnon kukkia, jotka rehotti pensaiden joukossa. Ja niiden joukkoon lisäsin pari syreenin oksaa.


Näihin kesäisiin tunnelmiin, 
mukavaa kesäkuun loppua kaikille :)


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)